Joustavaa yrityslainaa PK-yrityksille

Palvelemme yrityksiä, jotka tarvitsevat joustavaa rahoitusta, mutta jäävät pankkirahoituksen katveisiin tai tarvitsevat siltarahoitusta ennen pankin mukaantuloa. Rahoituksemme voi olla esimerkiksi laskusaatavien, tilausten tai projektien rahoitusta. Hinnoitteluun vaikuttaa arvioitu riski ja vakuudet. Otamme yksilöllisesti kantaa yrittäjien tarpeisiin ja panostamme toiminnassamme selkeyteen, joustavuuteen ja nopeaan päätöksentekoon. Tyypilliset rahoitksemme ovat kooltaan 100 000 eurosta 1 miljoonaan euroon. Myös isommat rahoitukset kauttamme ovat mahdollisia.

Kasvurahoitus on koonnut sivustolleen ajantasaista tietoa yrityksille koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilanteen vaikutusten vähentämiseksi suunnitelluista ja tarjottavista tukiratkaisuista, tilapäisista helpotuksista työehtosopimuksiin sekä muuta päivittyvää ja ajantasaista ohjeistusta.

 

Lataa esite

Kerro lisää rahoitustarpeesta täyttämällä alla oleva lomake, niin otamme yhteyttä!

Laina-aika

Luovuttaessasi FF Yritysrahoitukselle henkilötietojasi tallennamme ja käsittelemme niitä asianmukaisesti voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Lisätietoja löytyy kohdasta: Käyttöehdot ja tietosuoja

FF Yritysrahoitus

Olemme suomalainen pk-yritysten kasvun rahoittaja. Omistajamme ovat Front Capital Oy:n lisäksi sen osakkaat sekä joukko kokeneita pääomasijoittajia. Rahoituksemme perustuu vankan oman pääoman lisäksi kokeneille ja ammattimaisille sijoittajille suunnattuihin velkakirjaemissioihin, yhteistyössä Front Capitalin kanssa.
Lainatuotteemme ja lisätietoa löydät osoitteesta front.fi/yritysrahoitus.

Pienyrityslainatuote Kasvurahoitus tarjoaa yrityslainaa verkkopalvelusta nopeasti ja luotettavasti aina 100 000€ asti.

Yritys